Skip to main content Skip to footer

Faglighed på højt niveau med mange års erfaring

Om Helse & Massage

Lær terapeuten at kende

Om mig

Mit navn er Jacob Nilsson. Jeg er uddannet Fysiurgisk Massageterapeut RAB. RAB står for Registreret Alternativ Behandler og er en beskyttet titel som er godkendt af Sundhedsstyrelsen.

Jeg har været Massør siden år 2000, og har løbende taget kurser for at dygtiggøre mig.
I 2011 opnåede jeg RAB niveau.

Klinikken på Hovedgaden 26 i Ørbæk åbnede jeg i August 2008.

Derudover er jeg:
Idrætsskadeterapeut. Hvilket betyder jeg har forstand på Idrætsskader, og på behandlingen af dem. Både akutte skader og overbelastningsskader.

Udlært i Kinesiotape. Hvilket betyder at jeg har de Internationale certifikater KT1, KT2 og KT3.

Motionsinstruktør. Hvilket betyder at jeg kan ligge programmer i et motions-/fitnessCenter

Hvad er Fysiurgisk massage?

Massage er en behandlingsform, hvor man påvirker kroppen eller dele deraf ved hjælp af strygning, tryk, ryk, stræk og vrid.
Massage er en massageform som behandler kroppens bløddele, altså muskler, ledbånd, sener og andre ligamenter. Ikke knoglerne.

Massage kan gives både som behandling af skader, forebyggelse af skader og til velvære.

Massagens effekt

Hvad kan massage hjælpe på?

Massage kan f.eks. hjælpe på: Muskelspændinger, trætte og ømme muskler, musearm, musekader, arbejdsskader, idrætsskader, hold i nakke og ryg, frosne skuldre, tennis- og golfalbuer, væskeophobninger, fordøjelsen, spændingshovedpine, ischiasproblemer, lændesmerter, rygsmerter og stress.
Massage hjælper på mange flere ting, som bliver for omfattende at remse op her. Er du i tvivl, om jeg kan hjælpe, på det du døjer med, så ring til mig.

Massagens virkning

Hvordan virker massage?

Når man rør huden påvirker man bland andet de nervebaner, som sender velværesignaler til hjernen, og på den måde oplaver man øget velvære. Men det kan også virke smertedæmpende da man samtidig hæmmer de nervebaner som sender smertesignaler til hjernen.

Massage frigør også forskellige hormoner i kroppen f.eks. Serotonin(en form for glædeshormon), Endorfin(kroppens egen morfin) og oxytocin(anti-stress hormon)
Når man massere kroppens bløddele opnår man en øget blodgennemstrømning lokalt i det væv man massere. Øget blodgennemstrømning betyder større tilførsel af ilt og næring til musklerne, samt en øget fjernelse af affaldsstoffer.

Massage af kroppens bløddele giver også en øget varme og smidighed af muskler, ledbånd og sener, som igen bevirker øget bevægelsesfrihed.

Massage kan gavne selv helt små

Babymassage

Babymassage henvender sig til mødregrupper eller andre grupper af forældre som gerne vil gøre noget godt og dejligt for deres børn.

Men det kan også sagtens arrangeres til enkeltpersoner.

Babymassage øger først og fremmest blodcirkulationen i huden og stimulere barnets sanser.

Massagen hjælper barnet med at forstå sin egen krop, hvor stor kroppen er og hvor den går til. Og det forbedre koordination og motorik.

Forældrene kan efterfølgende bruge hele eller dele af massagen til at komme tæt på deres børn og give børnene nogle dejlige oplevelser.

På kurset gives også nogle gode råd til motoriske øvelser, samt gode råd til at modvirke maveproblemer og skæve kranier

Det er nemmest at lære babymassage når børnene er mellem 3 og 5 måneder.

Babymassagen foregår oftes i eget hjem, i trygge omgivelser.

Vi bruger alene cookies til at få siden til at fungere, og tilføjer igen tracking cookies til din browser